Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. február 16. - ninoness

Olyan érdekes, hogy milyen helyzetekben mutatkozik meg a tény, hogy kik is érdeklődnek irántunk. Most a tetoválás miatt mindenki kérdezősködik és boldog vagyok, mert azt érzem, hogy sok mindenkinek számít, hogy érzem magam, törődnek velem és ez nagyon jó érzés. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos a jó környezet, a gondoskodó barátok.
Egy apróság (ami ugyan sokaknak nem jelent azt), teljesen megváltoztathatja az ember felfogását az őt körülvevő világról, felfedezhetjük azokat a dolgokat, amelyek valóban fontosak, noha addig még nem vettük észre őket, pedig mindig is a szemünk előtt voltak. Volt időm gondolkozni a buszon, miközben a kedvenc időtöltésemet élveztem (kedvenc zeneszámaim társasága)...a dolgok idővel más megvilágításba kerülnek előttünk, de csak remélhetjük, hogy nincs még túl késő. Sosem késő.

"A változás úgy jön, mint egy apró fuvallat, ami meglibegteti a függönyöket, és úgy kúszik elő, mint a fűben rejtőző vadvirágok titkos illata."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr344120476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása