Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

gasztro

2016. július 13. - ninoness

Budapesti kiruccanásaim közben/után mindig elgondolkozom rajta, hogy gasztronómiai különlegességek felkutatásával és megkóstolásával kéne foglalkoznom. Ehhez persze elengedhetetlen lenne, hogy legyőzzem finnyásságomat és kicsit bevállalósabban vessem bele magam az evés örömeibe.
Eperdarabokkal felturbózott zöldsaláta grillezett kecskesajttal, egy pohár martini (nem rázva, csak keverve, olívabogyó nélkül természetesen...), zöldalmás-uborkás borlimonádé finom félszáraz irsaiból....
Úgyis az a hír járja, hogy a férfiak a teltebb nőket szeretik. :)))))

Sokszor eszembe jut egyébként, mekkora örömet is tud szerezni az embernek, ha néha egy kis időt csak élvezetekre áldoz be - hisz ez igazából nem is áldozat. Mámorító érzés, valamint egy csomó boldogsághormon az eredmény! ♥

"Három olyan dolog van, amelyet mindig eltanulhat a felnőtt a gyerektől: hogy kell ok nélkül örülni, hogy kell mindig valamilyen foglalatosságba merülni, és hogy kell kíméletlenül kiharcolnia magának azt, amit ő akar."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr348884906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása