Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

working hours

2012. június 14. - ninoness

Hú basszus, ez a nyolc óra munka elég durva azért...első nap még "uncsi és abszolút kibírható", aztán rájön az ember, hogy nem is maga a dolog a nehéz, amit csinálni kell, hanem az, hogy minden nap korán felkelj, este pedig úgysem fekszel le korán, ezért nem tudod magad teljesen kialudni. Jó, tény, hogy az is rátesz most egy lapáttal, hogy minden nap meg kellett írnom egy cikket, szóval az a délutáni energiámat teljesen jól leszívta...nem is beszélve a kis kirándulásaimról munka után (egy kör a városban hétfőn, aztán szerdán is)...úgyhogy megvan itt a kiképzés. :)

Amúgy nagyon bejött a hely, semmi bajom nincs vele, teljesen jól elleszek ott egy ideig. :)) És ha már hétvége, akkor minden nap menjünk valahová...nehogy egy falatnyi szabadidő kárba menjen! :P

"A szerelem nem a másik emberben van, hanem bennünk. Mi ébresztjük föl magunkban. De ahhoz, hogy fölébreszthessük, szükségünk van a másikra."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr724589182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása