Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

ultimate pink

2012. június 15. - ninoness

Az elismerés napja...amin én az ágyból fogom követni az eseményeket. :D

Letelt az első hét nyári munkám...hát bizony megérdemelt a pihenés. Semmi sem tud már kirobbantani a szobámból, elég durva volt a mai nap (kertészkedés -gazolás,kapálás- a napon). Amúgy teljesen jó volt ez a hét, olyan hamar elrepült, hogy csak na. Rengeteg tapasztalatot lehet szerezni, erre körülbelül az első napon rájöttem. Ha már nagybetűs élet, akkor tanuljunk egy kis felelősséget és kitartást. Azt hiszem, minden rendben lesz - csak jönne már meg a frankfurtos levél, amire már 2 hete várok... :D

Most azonban, miután ultimate pink körmöket varázsoltam magamnak, fogom Eragont és letelepszem a franciaágyra. :))

"Kell, hogy legyen egy cél a fejedben: följutni a csúcsra. De ahogy haladsz fölfelé, egyre több dolgot láthatsz, és semmibe nem kerül néha megállni és élvezni a kilátást. Minden meghódított méterrel egyre messzebb látsz, és ezt ki kell használnod, hogy olyan dolgokat fedezhess föl, amiket addig nem vettél észre."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr614590979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása