Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. október 01. - ninoness

Sehol sincs ingyenes wifi (még a mekiben vagy a főpályaudvaron sem - holott ennek elvileg ez lenne a lényege), úgyhogy fizetni lehet a netért, amit azért eléggé sokallok... 4 EURÓ EGY ÓRÁÉRT?! kész rablás :(
A másik jó hír pedig, hogy elvileg a kolimba is úgy kell beköttetni a vezetékes internetet, amit persze nem minden nap csinálnak meg, csak egy vagy két napon a héten. Mindenesetre remélem, hogy hamar lezáródik ez az ügy, mert így senkivel sem tudok kommunikálni:(
Mobilnet nuku (hurrá, T-mobil), wifit sem tudok használni,úgyhogy minden reménységem a kollégiumban található vezetékes netben van. :)
Ma költözöm be oda délelőtt és ha bármiféle csodával határos módon lesz internetkapcsolat, mindenképpen írok, mert a tegnapi napunk is jóra sikerült, csak most sem tudok élménybeszámolót tartani, mert 5 különböző helyre kell elmennünk (még szerencse, hogy van térképünk, ugyanis az 50 különböző metró, villamos és vonat közül anélkül aligha tudnánk egyet is kiválasztani...) :)
Remélhetőleg hamar tudok majd jelentkezni, addig is:
Tschüss :P

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr74812828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása