Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. október 28. - ninoness

Meg kell mondjam, elég szeszélyes errefelé az időjárás - ráadásul a szobából egyáltalán nem lehet megállapítani, hogy mit vegyen fel az ember, ugyanis hiába süt ezer ágra a nap, attól még 0 fok körüli a hőmérséklet, nem szabad bedőlni! :)
Az előbbit pedig nem véletlenül írtam...tegnap arra ébredtem, hogy szakad a hó, alig van a hőmérő higanyszála a plusz-tartományban, így hát a délutáni városnézésre eszkimónak öltöztem (a réteges öltözködés tökéletes megtestesítője vagyok :)).
Mainzba ment kirándulni a csapat (a városról azt kell tudni, hogy régen, még Frankfurt előtt Mainz volt Hessen tartomány fővárosa, így mindenképpen érdemes ellátogatni oda), nagyon szép helyeket láttunk, valahogy a német városoknak olyan érdekes a kisugárzása egyébként... nem csak a faszerkezetes házak miatt - mert ugye ezek Németország jellegzetes épületei -, lehet hogy a kis utcák között megbúvó templomok, dómok, illetve a régies stílusú főterek teszik, valamiért annyira jó érzés és biztonságérzet fogja el az embert, hogy szinte el sem tudom magyarázni. :)
Este Irish Night volt; ez annyit takar, hogy egy megszokott emeleten összegyűlik a társaság, ahol a sok jó ember kis helyen is elfér elv valósul meg - olykor azonban a mozgás, hogy eljuss a konyha (mert egy konyhában rendezik ezeket az esteket) másik felébe-, totál lehetetlen.

Ma Wiesbadenbe megyünk, a képeket hamarosan hozom! :))

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr54874798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása