Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. november 16. - ninoness

Egy szempillantás alatt érdekes fordulatot vehet az ember felfogása, valami hasonlóra ma is rádöbbentem.
És tudjátok, mi a legfurább? Hogy a kedvenc sorozatomból tanulom néha a legnagyobb igazságokat...minden dolog okkal történik, és az, hogy a dolgok milyen fordulatot vesznek, igazából csak rajtunk múlik. Hogy miért? Mert olykor meg kell mutatnunk, valójában mennyire is állunk stabilan, két lábbal a földön, hogy mit vagyunk hajlandóak beáldozni azért, hogy valami sikerüljön. Nem igazán tudok olyat említeni, amitől megfutamodtam volna, nagy nehezen mindent el lehet érni, csak legbelül kell tudni, mit kell megtennünk érte. Az egyetlen dolog, amitől igazán félek, hogy egyszer csak feladom...pedig kár lenne érte, értünk. :)

 

"Az idő rohan. Az idő senkire nem vár. Az idő begyógyítja a sebeket. De mindannyian arra vágyunk, hogy több időt kapjunk. Időt, hogy talpra álljunk. Időt, hogy felnőjünk. Időt, hogy felejtsünk. Időt."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr744910749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása