Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2015. január 01. - ninoness

Régebben meg sem fordult volna a fejemben, hogy egyedül töltsem el otthon a szilvesztert. A legkiábrándítóbb, hogy manapság már mind inkább presztízskérdésnek tűnik, ki merre bulizik, mennyibe kerül a belépő a helyre, stb. Idén viszont úgy döntöttem, feltöltődöm kicsit itthon, mielőtt másodikán újra munkába állnék - szerződéses munkaerő leszek a Tiszánál... juhúúú! :)

Én, kedves Naplóm, egy mannás kényeztető fürdőgolyóval, egy pohár pezsgővel, valamint egy nagyon izgalmas könyvvel töltöm a mai éjszakát. Lehet, hogy ez már az öregedés jele (bár remélem, hogy nem), de ez a pár dolog jelenleg ezerszer jobban hangzik, mint a pénzköltés, a készülődés, a pucc meg a másnapos fejfájás :)

Geránium, bergamott és ylang-ylang illatokkal a bőrömön kívánok boldog új évet, s nézek kíváncsian 2015 elébe! ♥

 (Hát persze, hogy megvannak az újévi fogadalmaim... milyen kérdés ez?!)

  

"Ha akarsz valamit, az egész Mindenség összefog, hogy elérd."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr657027393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása