Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

women

2012. január 18. - ninoness

Mennyi előnye van annak, hogyha az embernek kutatómunkát kell végeznie egy cikk megalkotása előtt...olyan dolgokat tudtam meg, amiket a történelemkönyvek nem tartalmaznak. A téma a balkáni nők helyzete volt manapság, és noha több oldalt is át kellett olvasnom a kívánt források megtalálásához, minden csak a hasznomra vált. Túl van a világ két háborún és naivan azt hisszük, hogy most már minden rendben van és mindenki örül...pedig ez korántsem így van a valóságban, főleg nem Balkán térségében. Tudtátok hogy Koszovóban és Szerbiában még mindig nem ismerik el a nők egyenjogúságát vagy hogy a nemi erőszak háborús taktika lett? Hihetetlen mik vannak a világban... Olyan elszomorító egyébként ilyenekről még csak olvasni is, amikor tudom, hogy ilyen téren még piciny országunk is sokkal jobb helyzetben van. :(
Ma kezdem Coelho következő könyvét, amely egy olyan lányról szól, akinek látomásai vannak, meg tud jósolni eseményeket...mindig is szerettem a misztikus dolgokkal foglalkozó könyveket, így örömmel készülődök a kiolvasására. :))
Most hogy egyre több hír van az olasz partoknál felborult hajóról, sokszor megrettenek. Képzeljétek el, hogy a baleset péntek 13-án történt, ráadásul egy férfi (aki illuzionista) nyilatkozott az ügyben: hívták dolgozni a hajóra, de nem akarta elfogadni az ajánlatot. Ráadásul ez már nem az első alkalom volt az életében, régebben volt egy hajóbaleset, ahol ő volt az egyedüli túlélő... fent volt az  utaslistán, ezért azt hitték, hogy ő is meghalt, de kiderült, hogy rossz előérzete volt, ezért nem ment el az útra.
BABONA...erre csak ezt tudom mondani...péntek 13 meg minden más...hihetetlen :)

U.i.: végre látom a jogsiszerzési folyamat végét ;)

"Az élet arról szól, hogy mindig kivárjuk a megfelelő pillanatot."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr533573889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása