Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. május 18. - ninoness

Mennyire jó is az az érzés, amikor egy teherrel kevesebb van az ember vállán...legalábbis egy időre. Ma nagy nehezen összehoztam egy 61%-os vizsgát (itt meg kell említsem, hogy az alapvizsga szó hallatán, már nagy tisztelet jár annak, aki elsőre átmegy), szóval a mai délutánomat-estémet aktív pihenéssel fogom befejezni (mivel hétfőn és szerdán minden kezdődik elölről)... :D
Mindenesetre tényleg örülök, hogy ez a rész sikerült, így ha minden igaz, júniusra már nem is lesz semmi vizsgám - persze csak ha minden a tervek szerint halad.

Tegnap volt erasmusos megbeszélésünk Frankfurttal kapcsolatban, ahol rengeteg információt elmondtak, de igazából nem lettem sokkal okosabb. A papírmunka nagy része még csak most következik (biztosítás,deviza-számla,blablabla), úgyhogy nagyon észnél kell lennie az embernek. :)))
Nagyon várom már, biztosan élvezni fogom, csak érkezzünk már el oda. ;)

Holnap este végre eljutunk a moziba (ha minden igaz), már ezer éve ezt tervezzük. :D

Ééééééééééés a mai nap örömhíre, hogy megérkezett otthonra a jogsim! :)))))

 

"A szerencse mindig kemény munka gyümölcse."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr754524680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása