Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. augusztus 26. - ninoness

Wuhhúúúúúúú :D
Egy hét múlva ilyenkor már javában Pécsen leszek és eszméletlenül fogok örülni neki, hogy ismét elkezdődik a szorgalmi időszak. :)
Tény, hogy némi abnormalitásra utaló jelként az utolsó hetekben már a gimit is rettentően vártam - no nem a tanulás hanem a társaság miatt- ám az egyetemen minden teljesen máshogy funkcionál. Még az első tanítási nap előtt Beköltözős bulival tisztelegnek az egyetemisták a nagyérdeműnek, hogy segített nekik átvészelni az előző félévek mélypontjait. Tehát már teljesen be vagyok sózva és legszívesebben már holnap leutaznék, de bizony van még itthon bőven tennivalóm. :) Na persze nem kell semmiféle komoly dologra gondolni, de azért szeretnék mindent rendben tudni.
Ha pedig ez nem lenne elég ok már így is az örömre, akkor a hab a tortán: Frankfurt. :)) ♥
My time is coming. ;-)

"Úgy hiszem, hogy akkor vagy boldog, amikor megtalálod a békét magaddal. Ha visszatekintek az elmúlt évekre, sok boldog és fantasztikus emlékem van, ünnepi pillanatok. Ezek nagyon különlegesek. Persze vannak idők és olyan helyzetek, amik nem feltétlenül tetszenek, de ezek is egyaránt fontosak. Honnan tudhatod, hogy valami jó vagy rossz, vagy épp helyes vagy helytelen? Csak a döntésektől függ. A döntések azt jelentik, hogy a kockának két oldala van, és szinte soha nem lehetünk százszázalék biztosak benne, hogy jól döntöttünk-e. Néha a rossz döntés is lehet hasznos lecke, hiszen akkor sokkal jobban fogod értékelni a jó időket és jó döntéseket."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr434732633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása