Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. október 07. - ninoness

További képekkel bővült a galériám, ugyanis ma elmentünk az állatkertbe. A beiratkozáskor kaptunk egy kuponfüzetet, amiben van kb. 100 darab kedvezményre feljogosító cetli, az állatkert például 3 euróba került - na most, Magyarországon hol megy el az ember 900 forintért állatkertbe?! :))
Először fenntartásaim voltak ezzel a Zoo-dologgal, ugyanis amint leszálltunk a  megfelelő metrómegállónál, emeletes házaknál lyukadtunk ki, így jogosan hittem, hogy rossz helyen vagyunk, hiszen egy állatkertnek mégiscsak óriási területre van szüksége. Ám megpillantottuk a kasszához mutató nyilacskákat és kicsit elszontyolodtam, hogy milyen helyre is építették ezt az állatkertet, kívülről elég lepukkantnak tűnt. Aztán mintha a kapu valami titkos átjáró lett volna valamiféle másik dimenzióba, egy szempillantásra átváltozott minden...apám, olyan királyul volt megcsinálva a park, volt tó, szökőkút, mindenféle fura növény, ami esőerdő és dzsungel látszatát kelti - természetesen élő fákról, bokrokról beszélek. :)
Volt madárház, majomház, tropikárium szerűség, denevérbarlang, minden... nagyon szupi volt, 4 órát töltöttünk el odabent, és abból kb. negyed órát ültünk, amikor is gofrit ettünk és kávét kortyoltunk hozzá. :)
Egyetlen egy dolgot hiányoltam csak, az pedig Magyarországon szinte minden állatparkban van...óriási méretű akváriumot, ami elé oda lehet állni fotózkodni úgy, hogy a háttérben meg ott úszkálnak a színesebbnél színesebb halacskák. Nem elégedetlenkedek, mert az élmény teljes mértékben megérte az árát, csak imádom nézni a szép halakat és emiatt kicsit elszomorodtam, de azt hiszem, a fényképezkedést sikerült máshol bepótolni. ;)

Holnap el kell mennünk a Bevándorlási Hivatalba (amit már kétszer elszalasztottunk, mert lekéstük az időpontot, most már viszont muszáj elintéznünk), aztán nem ártana elmenni a postára is, na meg lassan mosnom is kéne, csak hát azt még nem tudom, hogyan is funkcionálnak idekint ezek a dolgok, de majdcsak sikerül összeszerencsétlenkednem valamit. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr214825172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása