Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. október 19. - ninoness

Kedves Naplóm!

Nagyon röstellem, hogy egyre kevesebbszer írok hosszabb lélegzetvételű bejegyzést, de egyszerűen hihetetlen, ami itt van. Csupa érdekesség, új arcok és rengeteg tennivaló/program vár ránk minden nap, éppen ezért esténként 9 körül érek haza és az utolsó gondolataim a következők: fürdés és sipirc aludni.
Ma lesz az ESN (Erasmus Student Network) program nyitóbulija, ami 10-kor kezdődik - persze itt is illik késni kicsit -, majd körülbelül két óra alvás után bevesszük Strassburg városát.
Remélhetőleg nem leszek nagyon KO, amikor este fél 9 körül hazaérünk, igyekszem jó sokat írni majd, mert bőven van mesélni valóm (elkezdtem azon gondolkozni, hogy mi lenne, ha videóra venném azt, ahogy elmesélek pár dolgot, mert úgy sokkal-sokkal könnyebb lenne...lehet,hogy kipróbálom majd!)
Azért is mászkálunk mostanában mindenfelé, mert képzeld el, két napja 20 fok van, ezért igyekszünk minél több D vitamint magunkba szívni, miközben kiélvezzük az utolsó napsütéses órákat.

Ne feledd, holnap!
xoxo

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr654858564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása