Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. október 31. - ninoness

Ma végre ellátogattunk a Palmengartenbe, mert az egyik magyar ismerősünk holnap utazik haza és huzamosabb ideig otthon is marad, így hát délután elmentünk vele mindenfelé fényképezni/fényképezkedni, ugyanis az előző napokhoz képest rettentő jó idő volt és még a napocska is kisütött - újra elő tudtam venni a vékony kabátomat; nagyon kellemes volt... :)
Meg is bántuk, hogy nem jöttünk el hamarabb ebbe a gyönyörűséges kertbe, mert az óriási park nagyon sok szépséggel bír. Leginkább a New York-i Central Parkhoz tudnám hasonlítani, ugyanis a magas felhőkarcolók és toronyházak között húzódik a hely, ahová az ember le tud ülni olvasni vagy csak gyönyörködni munka/suli után (a belépés pedig nekünk a multifunkcionális diákigazolvánnyal totál ingyenes). :)
A bejáratnál még egy spéci térképet is felkaptunk, hogy tudjuk mit hol fogunk megtalálni: szökőkút, tó, melegházak a különböző égtájakról származó növényeknek.
Nagyon bántam, hogy nem fedeztük fel a helyet korábban, amikor sokkal többször volt jó idő, mert igazán megéri szabad perceinket ott eltölteni. A festői környezetet és a hely szépségét, hangulatát sajnos a fotók nem igazán adják vissza, illetve nem is fényképeztem le mindent, de egy kis ízelítőt azért láthattok a "kertről".

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr994882531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása