Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

The Help

2013. november 02. - ninoness

Hosszú idő után újra írni fogok.

Azt hiszem, egész eddig ezt kerestem. Ihletet. Az ihletet egy olyan cikkhez, ami valójában érdekel, amit érdemes megírni. Ez egy újságíró dolga - üzenetet közvetíteni az embereknek dolgokról, melyeket fontos megérteni.

"Megölték a fiamat. Megölték, miközben gerendát cipelt haza. Elgázolta egy teherautó. A fehér művezető feldobta a testét a platóra, a színes bőrűek kórházához vitte. Ledobta és dudált egyet. Már nem volt mit tenni, ezért hazahoztam a kicsikémet. Lefektettem a szófára - a szemem láttára halt meg. Csak huszonnégy éves volt, Miss Skeeter, ő volt a legjobb az életemben. Amikor közeledik a halálának az évfordulója, alig kapok levegőt minden évben, de maguknak csak egy újabb bridzsparti." - A Segítség

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr495612150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása