Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

Germánia

2012. január 05. - ninoness

A mai nap folyamán is elérkeztem a "kis pihenéshez", amikor is sajtszószos nachost majszolok a jegyzeteim fölött és próbálom elválasztani a való világot a germán mitológiától. :D Ilyenkor azért néha elgondolkozom, hogy milyen is lehetne a mágia világában élni, ahol tényleg egy egyszerű halandó vagyok, aki olimpiát néz a gyönyörű szép félvállas fehér khitónjában, vagy hagyja, hogy megmentsék a sárkány által őrzött templomból. De hát ekkora mázlim csak a mesékben lehetne. :D
Mindenesetre ez a mai nap mintha egyszerűbbnek tűnne, mint a tegnapi. Időm, mint a tenger, halk zeneszó mellett hagyom, hogy belemásszanak a megfelelő német kifejezések a fejembe. Hál' Istennek, ez a tantárgy nem olyan száraz, mint az irodalomtudomány, így megengedhetek magamnak némi álmodozást, amikor a világfáról és a 3 világ különböző területeiről olvasom. Vajon tényleg megtörténtek ezek a dolgok vagy csak bölcs öregemberek találták ki az egészet, akik az aznapi vacsoránál túl sok bort ittak? Hiszen valahogy mégis csak megteremtették a Földet és a világunkat... persze megvan mindenre a tökéletes földrajzi és biológiai magyarázat, mégis jobban szeretem hinni, hogy tényleg léteznek csodák. Én ebben hiszek :)
Egy kis ejtőzés után lassan vissza kéne térnem a tanulnivalóhoz, hogy tovább ábrándozhassak a lovagi tornákról és a művészetekről. :))

"Az életben épp az az érdekes, hogy egy-egy álmot valóra lehet váltani."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr133522275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása