Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

Weekend

2012. február 10. - ninoness

Mondanom sem kell, hogy a nem merészkedek ki az utcára dolog már meg is hiúsult, ugyanis eszembe jutott, hogy be kell fizetnem a vezetési óráimat. Szóval kabát, sapka, sál, kesztyű...komolyan, mint egy eszkimó.
Nem szeretem a hideget....a hóval magával semmi bajom nincs (amíg el nem kezd olvadni, de mivel azt már nem hónak hívják, így ügyesen kivágtam magam), de ez a rettentő hideg....Az a vicces, hogy ilyenkor az ember paradox módon fagyit vesz, mert hát miért is ne, ha már kint hideg van, bent is legyen az. :D A humorkodást félretéve -lehet hogy ilyen szó nem is létezik, de imádom a magamfajta nyelvújítósdit-, az az egyetlen jó dolog ilyenkor télen, hogy mire hazaérsz, utazz bármennyit, a fagyinak esélye sincs felengedni, így mire betoppansz a lakásba és nekiesel a finomságnak, ugyanúgy élvezheted az ízét és az állagát, anélkül, hogy folyós krémet eszegetnél.
Szóval miután tegnap este megvolt a kis fagylaltozás (nem mintha ne lennék megfázva anélkül is), végre aludhattam egy jót.
Mondjuk eléggé megkavarta ez az új órarend az időérzékemet, mert például délután fél 4kor azt hittem, hogy csak dél van, valamint mivel nincs pénteken egy órácskám sem, így csütörtökön már teljesen pénteki hangulatom volt. Ebben csak az a rossz, hogy nem tudok a hétvégén hazamenni, szóval hiába a hétvége-érzés. De mindegy, már alig várom, hogy megnézhessem az imádott Vámpírnaplók új részét, olvassak, meg hasonlók. Mondjuk szívesen kimerészkednék sétálni meg ilyesmik, hiszen Pécs csomó részén még nem is jártam, de ebben a farkasordító hidegben ez lehetetlen küldetésnek tűnik.:)
Hát mindegy, majdcsak feltalálom magam. ;)

U.i.: Annyira jó érzés más blogbejegyzéseit olvasni, egyszerűen annyira vicces...főleg, ha az illető olyan jól passzoló szófordulatokat alkalmaz, akkor aztán tényleg jókat nevet az ember. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy sokszor olvassátok ne csak a saját bejegyzéseiteket vissza, hanem másokét is, hiszen olyan sok érdekes gondolat megfordulhat a többiek agyában is.:)
Jó szórakozást!

"Tégy valamit annak érdekében, hogy újra megteljen az életed fantáziával. A fejünk fölött itt az égbolt, amelyet az emberiség évezredes megfigyelések során már annyiféleképpen magyarázott. De most felejts el mindent, amit a csillagokról tanultál, és újra angyalokká változnak, vagy gyermekekké, vagy bármivé, amiben éppen kedved van hinni. Ettől még nem leszel buta, hiszen ez csak egy játék, de gazdagabbá teheted az életed."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr164089945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása