Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

Flowers everywhere

2012. március 19. - ninoness

Virágba borult a ruhatáram :)))) Ma (mivel elmaradt egy órám a kemény kettőből) úgy döntöttem, hogy beújítok pár dolgot, ha már itt a tavasz. :) Új cipellő, táska és pár létfontosságú, hozzájuk passzoló ruhadarab még és voila...máris ezerszer jobb a kedvem. Nem mintha eddig szomorkodtam volna, de most már -sajnos nem szó szerint,de - 5 centivel a föld fölött sétálok. :D

"A vidámságnak megvan az ereje ahhoz, hogy a félelem, a sértettség, a harag, a frusztráltság, a csalódottság, a depresszió, a bűntudat és a meg nem felelés érzéseit kiűzze az életedből. Azon a napon éred el a vidámságot, amikor rájössz, hogy mindegy, mi történik körülötted, akkor sem lesz jobb semmi, ha nem vagy jókedvű."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr804326433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása