Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. május 17. - ninoness

Néha képtelen lépésekre tudja elszánni magát az ember...ez lehet egy röpke üzenet egy rég elfeledett ember felé, de mutatkozhat más képében is, ugyan attól még mindig meghökkentő az eset. Néhány dolognak időt kell adni, jó pár viszont már sosem lesz a miénk. Ez vezetett ma reggel ahhoz az elhatározásomhoz, hogy írok egy réges-régi barátomnak pár sort...csak egy röpke szülinapi köszöntést. Lehet, hogy nem fogja érdekelni vagy meg sem nézi, de valahogy mintha jobban érezném magam attól, hogy megtettem.

Emellett hol félgőzzel, hol gőzerővel készülök a vizsgaidőszak nagy megmérettetéseire, de mint minden egyetemista tudja, sokszor be kell iktatni egy kis szünetet is. Egy mozizás, egy finom süti vagy csak egy szeretett film. Mindenesetre le kell nyugodni néha és hagyni az agyat is pihenni. ;)

"Gyakran a valószínűtlen szövetségek bizonyulnak a leggyümölcsözőbbnek."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr474521921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása