Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. június 05. - ninoness

Most, hogy a PécsiBölcsész gólyaszámát állítjuk össze, illetve arról kell írnom gólyaként, hogy milyen is volt az elmúlt egy év, olyan fura, hogy mennyire hamar telt is el ez a két szemeszter. Mintha tegnap lett volna, hogy az érettségi eredmények után izgulva vártuk minden nap a postást, hogy meghozta-e már a hivatalos levelet a felvételről, nem is beszélve a felejthetetlen gólyatáborról és az első hetekről az egyetemen. Minden olyan hamar elrepült ebben az évben, októbertől ez az egész még gyorsabb lesz, hiszen nem itthon fogok tanulni 5 hónapig, és lassan már ott fogok tartani, hogy munkát kell keresni. Elég igazságtalan, hogy a legjobb élményekre jut a legkevesebb idő. Tény, hogy az általános iskola alapozza meg a gyerkőcök nevelését, de azért össz-vissz 5 év a felsőoktatásban....olyan kevés. :(
Kicsit attól félek, hogy nem fog mindenre idő jutni.... de A fény harcosa mindent megold, úgyhogy ezzel sem lesz probléma. ;)

"Egy kínai bölcs azt mondja a fény harcosának stratégiájáról:
'Ne szégyellj elállni a harctól, ha úgy látod, hogy az ellenfeled erősebb nálad: nem a csatát kell megnyerni, hanem a háborút.' "

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr234567681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása