Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

every summer has a story

2012. június 24. - ninoness

Letelt a nyári munkám fele és csak annyit vettem belőle észre, hogy eszméletlen sebességgel száguldozik az idő körülöttem. Egy szempillantás alatt változik az időjárás (úgy az emberek kedélye is - főleg a férfiaké) és huss, két hét úgy eltelik az életemből, hogy észre sem veszem. Ez azonban azt is jelenti, hogy közeledik Frankfurt és már szinte magam előtt látom, ahogy leszállok a buszról és egy csomó érzelem elönt, amint megpillantom az óriási várost. Minden egyes pillanatot meg fogok örökíteni, így vagy úgy, nem szabad hagyni, hogy az élmény egy miniatűr szemcséje is kárba vesszen.

"Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szerető, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - válts mozijegyet."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr994607665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása