Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. október 23. - ninoness

Eszméletlen érdekes amúgy, hogy teljesen más kultúrában élek, melyben megannyi dolog máshogy működik... ma van október 23-a, amitől otthon azt érzem, hogy igazi magyar vagyok és gondolatban végigpörgetem azt a sok eseményt, ami anno történt, illetve sajnálom, hogy annyi szomorú eset van Magyarország történetében.
Idekint viszont nyoma sincs ennek ugyebár. Nincs hosszú hétvége vagy munkaszüneti nap, valószínűleg azt sem tudják az emberek, hogy a "szomszédos" országokban mi zajlik ugyanabban az időben, mint ahogy az október 3-át is csak a németek ünneplik, mi pedig nem (a berlini fal leomlása).
Számomra rettentő furák ezek a dolgok, ugyanakkor viszont kíváncsisággal tölt el, hogyha ez más, akkor vajon még miben van különbség?! :)
Megyek is ebédet csinálni (Carbonara tészta), aztán meglátogatom a sulit egyetlen óra kedvéért. :)

"Rengeteg út van és rengeteg zsákutca. Rengeteg lehetőség és rengeteg rossz döntés. Megyünk az úton, ami adatott, és néha megesik, hogy az ember lánya egyszerűen eltéved, mert rossz sarkon fordul be. Nem érdemes azon rágódni, mi lett volna ha... Meg kell keresni a helyes utat, és tovább kell menni. Mindannyian a saját utunkat járjuk. És mi a cél? Hogy megvalósítsuk önmagunkat."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr854864067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása