Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2013. július 05. - ninoness

...én is téged.

Csak úgy tűnik, ez nem elég.

"Az életben két tragédia létezik. Az egyik, ha minden titkos vágyainkat elveszítjük, a másik, ha megvalósítjuk őket. A tragédiák hozzátartoznak az élethez. Tragédia?! És akkor mi van? Hagyjuk abba? Dobjuk be a törölközőt? Hát nem! Ha úgy érzed, hogy kész, a szíved megszakad, akkor is harcolnod kell, de állatira, hogy érezd, életben vagy. Szenvedsz, fáj, ilyen az élet. Összezavarodtál és félsz? Helyes! Legalább eszedbe juttatja, hogy valahol a jövőben vár rád valami jobb, amiért érdemes harcolni.
Görcsösen erőlködünk, hogy valóra váltsuk az álmainkat. Mindazt, amiről azt gondoljuk, hogy jobbá teszi az életünket. Hajszoljuk a pénzt, a népszerűséget, a hírnevet. Közben elveszítünk mindent, ami igazán fontos. Az egyszerű dolgokat. A barátságot, a családot, a szeretetet. Mindazt, amit már valószínűleg megszereztünk.
Igen, elveszíteni a vágyainkat, ez valóban tragédia, de valóra váltani őket, azt hiszem, ez az egyetlen esélyünk. Az idén szerelemre vágytam, arra, hogy feloldódjak egy másik emberben, legyőzzem a félelmeimet és újra érezni tudjak. Teljesült a vágyam, ha ez tragédia, ám legyen, minél gyakrabban kérek belőle. A világon semmiért nem mondanék le róla."   

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr535392672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása