Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2013. július 17. - ninoness


Nem mondom, hogy minden problémám és gondom-bajom egy szempillantás alatt megoldódott, amikor átlépte a küszöböt, de az érzés, hogy mindent meg tudok oldani, felbecsülhetetlen. Erő. Magabiztosság. Boldogság. Biztonság.
Igen, biztonságban érzem magam. Bízom benne. Talán nem tart életem végéig, de most jó és ez a legfontosabb. De hát nem ez a lényeg?

Az apró kérész mindössze egyetlen napig él. Egyetlen napig. Mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Szárnyra kap, a szélre bízza magát, játszik, élvezi röpke élete minden pillanatát. Úgy él, mintha nem lenne más nap, hiszen számára nincsen más nap. Talán tanulhatnánk tőle. Képzeld csak el, ha úgy élnénk minden nap, ahogy ő éli egyetlen napját. Micsoda élet lenne!

Lassan egy hónapja ismer. Sokat tud rólam, mégsem futott el titkon vagy ugrott ki az ablakon. Lehetséges (de tényleg csak lehetséges), hogy ez most más. Talán tovább is marad és nem csak átutazóban van.

 


"Még ma is, amikor látom, hogy igazi mosolyra derül az arca, megmelegszik a szívem, mert tudom, hogy nem olyan, mint más. Azért mosolyog így, mert vele vagyok. Miattam."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr985411668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása