Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

Spring

2012. március 09. - ninoness

Végre megint itthon...kezdem érezni, hogy jön a tavasz, minden értelemben. :)

A tegnapi nap, húha, rengeteg élmény és mesélni való. Először is nőnap volt, rengeteg szülinapost köszöntöttem fel és a gólyabált sem szabad elfelejteni. Reggel kaptam egy teljesen idegen fiútól egy szép lila virágot, ami azért is volt jó érzés, mert jajj de jó, egy kis ajándék, másrészt pedig olyan aranyos gesztus volt a hallgatói önkormányzatos fiúktól, hogy kitaláltak ilyesmit.:) Később persze mindenki kérdezte, hogy honnan van, mert ugyebár nem kapott mindenki ám... Teljesen örömteli nap volt, napfényes és boldog. Persze ilyenkor az ember minden apróságnak örül...egy szál virágnak, egy kocka csokinak, de legfőképp egy olyan fotónak is, amit szívének kedves ember készített. :)
Végül aztán este egy kis kitérővel a gólyabálra is ellátogattunk. A kis kitérő a csöppet alkoholmámoros pillanatokat jelentette, ahol is jó pár szaktársunkkal együtt készültünk az éjszakai táncolásra. A hangulat felhőtlen volt, csak kár, hogy szó szerint futni kellett a taxi után. :D
Most pedig várom, hogy az éjszaka hamar elrepüljön.... addig is egy idézettel búcsúzom, amit tegnap papám használt nőnapi köszöntés céljából...újabb meglepetés és mosoly született belőle:

"A nő átmeneti lény az ember és az angyal között."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr364300630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása