Egy falatnyi gyémánt

Egy falatnyi gyémánt

2012. szeptember 17. - ninoness

Ez a nap aztán... (és még nincs vége).

Igazából már hozzászokhattam volna, hogy azokat a dolgokat nehéz elrendezni, amik a legfontosabbak lennének...erre a félévre még nincsenek meg a diákigazolvány-matricák és ahhoz, hogy aktív legyen a félév, kéne az a matrica, még mielőtt kimegyek külföldre...de hát még meg sem érkeztek :D Úgyhogy ez egy érdekes kör lesz ;)

Természetesen a második égetően sürgős dolgot sem tudtam elintézni (szemüveglencse csere). Amikor bementem az Ofotértbe, még nem volt ott a doktornő, aki a szemvizsgálatot csinálja. Mondjuk érdekes is volt, mert elvileg 9től van ügyfélfogadás, mi pedig 11kor mentünk be az üzletbe, úgyhogy kicsit felháborítónak tartom a dolgot... így tehát nem vártam meg, amíg befárad a nő, mert még egy csomó minden bevásárolni valót meg kellett vennem.

Sebaj, majd holnap...próba cseresznye :))

"A felhőket is szeresd, és gyönyörködj a viharban! Az esőt és a szürke, esővert pocsolyákat is szeresd, mint gyerekkorodban. Emlékszel, hogy szerettél tapickálni bennük anyád bosszúságára? Nagyobb öröm volt, mint ma a tengerben fürödni."

A bejegyzés trackback címe:

https://ninoness.blog.hu/api/trackback/id/tr94783679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása